WebHosting Forum
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: toevoegen aan hun programma
Banning
Senior Member
****
Posts: 683
Registered: 19-3-2018
Member Is Offline


[*] posted on 13-6-2018 at 07:40
toevoegen aan hun programma


Normaal gesproken, wanneer mensen met verschillende achtergronden bij elkaar komen, beginnen ze met een dreigingsreactie. Ze zijn niet anders dan de jongedame die in de hoek van de bar zit, met verdedigingssystemen, klaar om de volgende gozer neer te schieten die naar haar toe loopt en een Nike Air Zoom Pegasus 33 Donna lijn probeert.

Het is de reden waarom republikeinen en democraten niet openhartig over een onderwerp kunnen praten, of als ze dat doen, tijdens het debat, worden ze steeds verder naar het uiterste geduwd in plaats van overeenkomsten te vinden. Onderzoek toont consequent aan dat wanneer we voelen dat onze overtuigingen worden bedreigd, dit onze vastberadenheid versterkt en ons verder drijft in de richting van een onwrikbare verdediging ervan.

In plaats daarvan ontdekte ik wat ik vond in de interactie met verschillende krachtcoaches die het 'begrijpen', dat de sleutel niet in de greppel graaft, klaar om onze systemen tot de dood te verdedigen. De sleutel was het hebben van flexibele modellen op basis van een breed spectrum van inzicht.

Wanneer je een verscheidenheid aan sporten begrijpt, wetende dat wetenschap, kunst en Nike Air Max Thea Femme geschiedenis tot op zekere hoogte bekend zijn, opent dit ons om afstand te nemen van onze beperkte kijk op de sportwereld. We kunnen begrijpen waarom bepaalde atleten bang kunnen zijn om kilometers op te tillen, of aan de andere kant, wat voor aerobe capaciteit een rugby of voetbalspeler nodig heeft en hoeveel snelheid nodig is om dat te compenseren.

Het was verfrissend om met talloze mensen over conferenties en klaslokalen heen en weer te gaan, die niet het natuurlijke eruit haalden en de tegenovergestelde kant bestempelden als "het niet krijgen", maar in plaats daarvan in staat waren om op zijn minst een beetje achteruit te gaan, en begrijp waar de andere kant vandaan kwam.

Het hele weekend werd ik verschillende keren gevraagd hoe ik moest werken met een bepaalde endurance-coach die vast zat in zijn manier van doen en op mijn hoede was om hun atleten over te dragen aan de S & C-coach. Elke keer antwoordde ik met vergelijkbaar advies. De eerste stap is, net als bij de vrouw aan de bar, dat de coach zich in de dreigingsmodus bevindt. We moeten ze ontwapenen, maar laten zien dat je aan dezelfde kant staat als zij, geen tegenstander. Als krachttrainer moet je een stap terug doen en proberen te begrijpen waar die coach vandaan komt en wat hij probeert te bereiken. Je moet uitgaan en naar de praktijk kijken, de filosofie begrijpen die een bepaalde coach gebruikt om zijn atleten te trainen. Pas dan, en alleen dan, kun je beginnen met aantonen dat je iets van waarde kunt toevoegen aan hun programma. Voor elke endurance-coach kan wat u kunt toevoegen, sterk verschillen. Adidas Tubular Femme Maar het is niet uw bedoeling om in het groot een compleet programma te introduceren, maar in plaats daarvan geleidelijk componenten in de sportschool te vergroten die de atleten helpen op het circuit. Het gaat erom dat je traint via dat psychologische kader van coaches. Alleen dan, kun je vooruit gaan.

Daarom gaat coaching niet over specialisatie, maar over generalisatie. We moeten meester-generalisten worden die een accent hebben, maar niet zo verstrikt zijn in onze omgeving dat we niet kunnen uitzoomen en het grote geheel kunnen zien.
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2012 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 50.7% - SQL: 49.3%]