WebHosting Forum
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: gefocust op wat je precies aan
lasky1994
Senior Member
****
Posts: 668
Registered: 23-11-2017
Member Is Offline


[*] posted on 12-3-2018 at 07:55
gefocust op wat je precies aan


Als hardloper ben je waarschijnlijk al een stap voor op het spel als het gaat om spanningsverlichting. Oefening is een van de beste en gezondste manieren om uw stressniveaus te beheersen, waardoor u de kans krijgt uw hoofd leeg te maken en uw endorfineniveaus te verhogen. Het is dan ook geen verrassing dat hardlopen je een van Nike Air Max Tavas Femme de beste mogelijkheden kan bieden om dat stressmanagement verder te nemen - door te leren hoe je de kunst van mindfulness Nike Air Vapormax Dame kunt oefenen terwijl je rent.

"Als we rennen, kan het normaal zijn dat de geest afdwaalt", zegt dr. Natalie Walker, afdelingshoofd Sport & Oefening aan de Birmingham City University. "Je hebt bijvoorbeeld misschien een gedachte als:" Ik moet X e-mailen bij mijn terugkeer naar kantoor. Adidas Zx 8000 Damen "Hardlopen heeft echter echt potentieel om een ??plek te zijn om aandachtig te zijn. Mindfulness in hardlopen betekent gewoon aandacht schenken aan hoe ons lichaam, geest en emoties reageren op hardlopen, en hoe deze dingen allemaal met elkaar verbonden zijn. "

Chamberlain is het ermee Nike Air Max Command Womens eens: "Hardlopen - zelfs zonder enig begrip van opmerkzaamheid - kan je een glimp van deze gemoedstoestand geven, door de noodzaak van gerichte aandacht. Wanneer u bijvoorbeeld op pad loopt, is het van essentieel belang dat u uw stap goed in de gaten houdt, zodat u niet struikelt over een boomwortel of uw enkel op oneffen terrein verdraait. Dit vereist een speciale aandacht: opmerkzame aandacht. Je bent precies waar je bent, gefocust op wat je precies aan het doen bent, en je bent je volledig bewust van je omgeving. Hetzelfde geldt voor de ademhaling. Je wordt Adidas Zx Flux Dam gedwongen je bewust te worden van je ademhaling als je in je run komt, zodat je jezelf niet te hard opdringt, makkelijker teruggaat wanneer dat nodig is en duwt wanneer je wilt. Je bent bewust van de gewaarwordingen in je lichaam. De bijna incidentele creatie van een opmerkzame staat Nike Air Max Command Donna is een van de belangrijkste redenen waarom zovelen van ons zich opgefrist, helder en energiek voelen na een run. "
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2012 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 59.1% - SQL: 40.9%]