WebHosting Forum
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: Adidas ZX Flux Online Kopen
Rosado49
Junior Member
**
Posts: 2
Registered: 12-1-2018
Member Is Offline


[*] posted on 12-1-2018 at 03:21
Adidas ZX Flux Online Kopen


Adidas ZX Flux Online Kopen


De Adidas ZX Flux dames gaat naar de ruimte van de toekomst met dit nieuwste grafische bovenwerk met ruimte-thema. Afwijkend van het gebruikelijke "melkweg" -motief, gaat de ruimtescène dit keer helemaal rood voor een trippy nieuwe kijk op het hemelse thema. Alle elementen van de veters aan de buitenzool komen ook in de levendige rode tint, wat zorgt voor een sneaker die de 'Red October'- en' Galaxy'-trends in een geheel lijkt te versmelten.

De Adidas ZX Flux heren "Core Black" zet het monumentale jaar van het Trefoil-merk voort met een eenvoudig maar verfijnd silhouet dat echt is geïnspireerd op hardlopen. Geïnspireerd door de Yeezy-lijn en met invloeden van Y-3-invloeden, bevat de adidas ZX Flux Plus een unieke snit rond de enkel met een zachte neopreenconstructie en klassieke, drie gestreepte branding op de hiel.

Blijkbaar het liefdeskind van de Adidas ZX Flux Korting en de Tubular Strap, biedt de geheel nieuwe Adidas ZX Flux Plus het beste van beide stijlvolle werelden. Het originele Flux-silhouet krijgt een zware dosis Y-3 / Tubular-invloed, omdat de populaire sneaker een mesh-bovenwerk met meerdere panelen krijgt met toegevoegde leren riemen voor het vetersysteem. Misschien met een beetje Yeezy-invloed, ook, krijgt de hiel een geribbelde behandeling die doet denken aan de Yeezy Boost-tussenzolen.

Er is een nieuwe versie van de Adidas ZX Flux Online Kopen op weg naar retailers, en deze lijkt midden in de zomer te zitten met deze verleidelijke 'Hummingbird'-print die exclusief in damesmaten is gemaakt. Bekend als
de Adidas ZX Flux Bestellen, ziet het silhouet zware veranderingen in de traditionele buitenzool, genomen rechtstreeks uit de ZX hoogtijdagen in de vroege jaren 90, omdat het wordt gladgestreken tot een esthetische meer in lijn met de buisvorm dan iets anders in het ZX arsenaal. De afdruk is waar je je hier op wilt concentreren, want een schilderij van bladeren en kolibries neemt een heldere hemelsblauwe basis in, terwijl accenten van schone gebroken witte tinten de afleiding tot een minimum beperken.
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2012 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 36.5% - SQL: 63.5%]